Har du planer om af fejre nytårsaften i Aalborg? Evt. med overnatning? Eller ønsker du blot lækkert takeaway fra en af vores lækre restauranter? Så har vi samlet et overblik til dig her 😄🍾🍴
Aftenen starter kl. 17.30 med champagne og delikate serveringer som østers, jomfruhummer, kammusling, laks og friskrevet trøffel som nydes under Kongens første Nytårstale.
Herefter bliver der serveret lækre retter som hummer, sushi og dessert akkompagneret af en vinmenu. Vi afslutter kl. 23.00.
Snacks
Kammusling - jalapeno - soltørret tomat
Duet af laks og friskrevet trøffel
Jomfruhummer springroll - hummer creme
Østers - yuzu - caviar
Tiger shrimp - wasabi - purløg
NV Special Cuvée Champagne Bollinger
Forret
Tempurahummer vendt i skaldyrscreme - karse - spicy sesam
2023 Ken Wright Cellars Willamee Valley Chardonnay, Oregon
Sushi
4 x Hummer&Caviar
4 x Laks&Wasabi
4 x Sizzling tuna
Sød reje nigiri
Flamberet laks nigiri
Tun tataki
Jomfruhummer nigiri - yuzu
1 x Citrussoja
1 x Chilicreme
2022 Kaufmann Riesling Kabine, Rheingau
Dessert
Festlig Nytårsdessert
Nectar Impérial Champagne Moët & Chandon
Prisen er kr. 1.695,- pr. person. Bestil lige her.
SanGiovanni er er et Italiensk gastronomisk multihus på hjørnet af Vesterbro & Vingårdgade i hjertet af Aalborg, der siden 1988 har været ejet og drevet af familien Volpi og dermed en af byens ældste restauranter.
Her kan I nyde en udsøgt 5-retters menu i deres klæder restaurant La Cantina. Dørerne åbnes kl. 17.30 og der bydes velkommen med bobler og snacks, mens I ser Kongens nytårstale kl. 18.00.
Nyd derefter den udsøgte 5-retters menu med nøje udvalgte vine til hver ret, og bliv hos SanGiovanni til midnat, hvor I skåler det nye år ind. Efter kl. 24.00 åbner deres italienske bar, "IL BAR", og holder festen kørende til kl. 02.00.
Nytårsmenuen & vin
Tatar - Olivenolie fra Umbrien - 24 mdr. lagret Parmesan
2023 Soave Classico, Pieropan, Veneto
Hummer - Selleri - Safran
2020 Chardonnay “Chiaranda”, Donnafugata, Sicilia
Lufttørret Pancetta - Kartoffel - Løg
2022 Barbera d’Alba, Paolo Scavino, Piemonte
Okse - Beder - Brissel
2022 Le Volte, Ornellaia, Toscana
Chokolade - Mascapone - “Baba”
2021 Recioto della Valpolicella, Brigaldara, Venet
Læs mere og bestil bord her.
På Pier 5 Hotel kan du glæde dig til en dag, hvor de har skabt en enestående begivenhed inklusiv overnatning med efterfølgende morgenmad. Dermed skal du ikke tænke på noget som helst andet end at hygge dig sammen med dine nærmeste, mens maden fra deres anmelderroste kokke fra henholdsvis Scheelsminde og herregården Nørre Vosborg bliver serveret for dig sammen med muligheden for dans og eksklusive cocktails fra VAERFT Cocktailbar på havnefronten.
Læs mere og book her.
SanGiovanni har gjort alt forarbejdet, så I kan nyde en uforglemmelig nytårsaften med deres eksklusive nytårsmenu. Alle retter kræver kun en sidste let tilberedning, og vejledning medfølger naturligvis.
Snacks – Perfekte til et glas bobler og Kongens Nytårstale
Saltede mandler, søde Sicilianske oliven, Coppa, fennikelsalami, Manitoba brød med hjemmelavet pesto.
Forret
18 måneders lagret Parmaskinke på sprød butterdej med trøffelmayo og Parmigiano Reggiano.
Hovedret
Mør og saftig oksemørbrad med kartoffelfondant, saltbagt selleri, stegt kejserhat og rødvinssauce.
Dessert
Mazarin nytårskage med saltkaramel, marinerede bær og hjemmelavet vaniljeis.
Alle retter leveres i engangsemballage, klar til at blive anrettet på egne fade og tallerkner.
Prisen er kr. 449,- pr. person. Læs mere og bestil her.
Søgaards Bryghus har lavet en lækker nytårsmenu til jer. Ved denne menu kan der tages hensyn til følgende: vegetar, glutenfri og nøddefri.
Forret
HumDog - Briochebrød med salat af jomfruhummer, rejer og krabbe, dildcreme, syltet fennikel og bergamotte perler.
Hovedret
Oksemørbrad stegt med hvidløg og timian, jordskokkepuré med ristende hasselnødder, portobello, gremolataolie grillet og braiseret løg, IPA syltede sennepskorn, kraftig okseglace og pommes Anna.
Dessert
"Is" mazarin, hvid, ruby og mørk chokolade og solbær.
Prisen er kr. 425,- pr. person. EARLY BIRD pris inden 1. december kr. 398,- pr. person. Bestil på mail@soegaardsbryghus.dk til og med 27. december kl. 12.00.
MEAT har en lækkert nytårsmenu klar til jer.
Forret
Hummerbisque med smørstegt torsk og dildolie. Hertil surdejsbrød og saltet smør fra Ryå.
Hovedret
Vælg mellem tre udskæringer:
1. 220g. Tournedos af dansk oksemørbrad fra Himmerland.
2. 300g. Argentinsk filet af Devesa Black Angus (kornfodret i 150 dage)
3. 250g. Amerikansk Wagyu filet fra Snake River Farms (kornfodret i 500 dage) + 310 kr. pr. person
Hertil aspargesbroccoli, ovnstegte krydderkartofler a la MEAT, selleripuré, jordskokkechips og rødvinssauce.
Dessert
Gateau Marcel a la MEAT med marinerede skovbær, crumble af brændt hvid chokolade og sprød tuiles.
Prisen er kr. 489,- pr. person. Deres nytårsmenu kan bestilles her.