Nytårsaften i Aalborg

Har du planer om af fejre nytårsaften i Aalborg? Evt. med overnatning? Eller ønsker du blot lækkert takeaway fra en af vores lækre restauranter? Så har vi samlet et overblik til dig her 😄🍾🍴

Nytårsaften på restaurant:

Karma Sushi

Aftenen starter kl. 17.30 med champagne og delikate serveringer som østers, jomfruhummer, kammusling, laks og friskrevet trøffel som nydes under Kongens første Nytårstale.
Herefter bliver der serveret lækre retter som hummer, sushi og dessert akkompagneret af en vinmenu. Vi afslutter kl. 23.00.

Snacks
Kammusling - jalapeno - soltørret tomat
Duet af laks og friskrevet trøffel
Jomfruhummer springroll - hummer creme
Østers - yuzu - caviar
Tiger shrimp - wasabi - purløg

NV Special Cuvée Champagne Bollinger

Forret
Tempurahummer vendt i skaldyrscreme - karse - spicy sesam

2023 Ken Wright Cellars Willamee Valley Chardonnay, Oregon

Sushi
4 x Hummer&Caviar
4 x Laks&Wasabi
4 x Sizzling tuna
Sød reje nigiri
Flamberet laks nigiri
Tun tataki
Jomfruhummer nigiri - yuzu
1 x Citrussoja
1 x Chilicreme

2022 Kaufmann Riesling Kabine, Rheingau

Dessert
Festlig Nytårsdessert

Nectar Impérial Champagne Moët & Chandon

Prisen er kr. 1.695,- pr. person. Bestil lige her.

 

SanGiovanni - UDSOLGT

SanGiovanni er er et Italiensk gastronomisk multihus på hjørnet af Vesterbro & Vingårdgade i hjertet af Aalborg, der siden 1988 har været ejet og drevet af familien Volpi og dermed en af byens ældste restauranter. 

Her kan I nyde en udsøgt 5-retters menu i deres klæder restaurant La Cantina. Dørerne åbnes kl. 17.30 og der bydes velkommen med bobler og snacks, mens I ser Kongens nytårstale kl. 18.00.

Nyd derefter den udsøgte 5-retters menu med nøje udvalgte vine til hver ret, og bliv hos SanGiovanni til midnat, hvor I skåler det nye år ind. Efter kl. 24.00 åbner deres italienske bar, "IL BAR", og holder festen kørende til kl. 02.00.

Nytårsmenuen & vin

Tatar - Olivenolie fra Umbrien - 24 mdr. lagret Parmesan
2023 Soave Classico, Pieropan, Veneto

Hummer - Selleri - Safran
2020 Chardonnay “Chiaranda”, Donnafugata, Sicilia

Lufttørret Pancetta - Kartoffel - Løg
2022 Barbera d’Alba, Paolo Scavino, Piemonte

Okse - Beder - Brissel
2022 Le Volte, Ornellaia, Toscana

Chokolade - Mascapone - “Baba”
2021 Recioto della Valpolicella, Brigaldara, Venet

Læs mere og bestil bord her.

 

Nytårsaften med overnatning:

Pier 5 Hotel

På Pier 5 Hotel kan du glæde dig til en dag, hvor de har skabt en enestående begivenhed inklusiv overnatning med efterfølgende morgenmad. Dermed skal du ikke tænke på noget som helst andet end at hygge dig sammen med dine nærmeste, mens maden fra deres anmelderroste kokke fra henholdsvis Scheelsminde og herregården Nørre Vosborg bliver serveret for dig sammen med muligheden for dans og eksklusive cocktails fra VAERFT Cocktailbar på havnefronten.

Aftenens program ved årets nytårsophold:

Kl. 14.00 – 17.00 – Ankomst & check-in på værelset

Kl. 15.00-17.00 – Velkomstcocktail på VAERFT Cocktailbar

Kl. 17.30-18.00 – Snacks & bobler + velkomst ved Hotelchef Mike Sthyr

kl. 18.00- 18.15 – Kongens Nytårstale

Kl. 18.30- 22.00 – 4-retters middag + øl, vand & vin ad libitum

Kl. 22.00 – 02.00 – DJ starter & cocktailbaren åbner

Kl. 23.45 – Nedtælling på TV

Kl. 00.00 – Vi skyder det nye år ind med bobler & kransekage

Kl. 00.05 – Fyrværkeri fra molen

Kl. 01.00 – Natmad serveres

Kl. 02.00 – Tak for i aften

Dagen derpå..:

Kl. 08.00 – 09.00 – Fælles morgengåtur langs Limfjorden (hvis man har lyst)

Kl. 09.00-11.00 – Økologisk morgenbuffet

Kl. 13.00 – Check-ud fra værelset

Læs mere og book her.

 

Nytårsaften med takeaway:

SanGiovanni

SanGiovanni har gjort alt forarbejdet, så I kan nyde en uforglemmelig nytårsaften med deres eksklusive nytårsmenu. Alle retter kræver kun en sidste let tilberedning, og vejledning medfølger naturligvis.

Nytårsmenuen:

Snacks – Perfekte til et glas bobler og Kongens Nytårstale
Saltede mandler, søde Sicilianske oliven, Coppa, fennikelsalami, Manitoba brød med hjemmelavet pesto.

Forret
18 måneders lagret Parmaskinke på sprød butterdej med trøffelmayo og Parmigiano Reggiano.

Hovedret
Mør og saftig oksemørbrad med kartoffelfondant, saltbagt selleri, stegt kejserhat og rødvinssauce.

Dessert
Mazarin nytårskage med saltkaramel, marinerede bær og hjemmelavet vaniljeis.

Alle retter leveres i engangsemballage, klar til at blive anrettet på egne fade og tallerkner.

Prisen er kr. 449,- pr. person. Læs mere og bestil her.

 

Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus har lavet en lækker nytårsmenu til jer. Ved denne menu kan der tages hensyn til følgende: vegetar, glutenfri og nøddefri.

Nytårsmenuen:

Forret

HumDog - Briochebrød med salat af jomfruhummer, rejer og krabbe, dildcreme, syltet fennikel og bergamotte perler.

Hovedret

Oksemørbrad stegt med hvidløg og timian, jordskokkepuré med ristende hasselnødder, portobello, gremolataolie grillet og braiseret løg, IPA syltede sennepskorn, kraftig okseglace og pommes Anna.

Dessert

"Is" mazarin, hvid, ruby og mørk chokolade og solbær.

Prisen er kr. 425,- pr. person. EARLY BIRD pris inden 1. december kr. 398,- pr. person. Bestil på mail@soegaardsbryghus.dk til og med 27. december kl. 12.00.

 

Restaurant MEAT

MEAT har en lækkert nytårsmenu klar til jer.

Forret
Hummerbisque med smørstegt torsk og dildolie. Hertil surdejsbrød og saltet smør fra Ryå.

Hovedret
Vælg mellem tre udskæringer:
1. 220g. Tournedos af dansk oksemørbrad fra Himmerland.
2. 300g. Argentinsk filet af Devesa Black Angus (kornfodret i 150 dage)
3. 250g. Amerikansk Wagyu filet fra Snake River Farms (kornfodret i 500 dage) + 310 kr. pr. person

Hertil aspargesbroccoli, ovnstegte krydderkartofler a la MEAT, selleripuré, jordskokkechips og rødvinssauce.

Dessert
Gateau Marcel a la MEAT med marinerede skovbær, crumble af brændt hvid chokolade og sprød tuiles.

Prisen er kr. 489,- pr. person. Deres nytårsmenu kan bestilles her.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Betalingsmuligheder:
cartcalendar-fullchevron-down